LOADING

Type to search

Science

Heelal is één grote polariteit

Share

Polariteit, twee dingen die tegenover elkaar staan en niet mengen.

Woordenboek: Een staat waar twee ideeën, meningen, etc., volledig in tegenstelling of erg verschillend tegen elkaar staan.

Zoals vuur en ijs, noord en zuid, twee tegenstrijdige voetbal teams, goed en fout, plus en min, VVD en SP, noem het maar, bijna alles is een polariteit. Maar wat nu nieuw is, is dat je al deze polariteiten kunt verklaren met één grote polariteit die de gehele kosmos omvat en unificatie geeft. Namelijk de materie en de leegte, de grootste polariteit mogelijk. Neem alle vaste materie, de tafels, de muren, de grond, de bomen, de atomen, alles wat van vaste materie is gemaakt en zet het in verschil tegen de lege lucht. Nu staat alle materie met al zijn massa in verschil, in polariteit met de leegte…en deze polariteit veroorzaakt spanning, gigantische spanning. En met deze spanning kun je uitleggen waarom de materie ontplofte in de big bang en waarom het zich opdeelde in gigantisch kleine deeltjes en waarom ze zo wild bewegen. Het is allemaal omdat de materie  niet mengt met de leegte en de leegte is een echt veld, het is niet betekenisloze leegte. In woorden staat de materie voor ‘het zijn’ en de leegte staat voor het ‘niet zijn’, twee entiteiten die in tegenstelling staan.

Nu kun je de natuurkunde unificeren, want iedere kracht wordt veroorzaakt door deze polariteit. Maar ook de evolutie van materie, dat steeds een hoger balans zoekt. Want de materie die in het vacuüm staat, wordt gedwongen om een balans met zichzelf te vinden. Het leunt tegen andere deeltjes en vormt een steeds hoger balans en dit duurt miljarden jaren voordat het zo stabiel wordt als de mens. Wij zijn het eindproduct van materie dat in polariteit staat met de leegte en steeds een beter balans zoekt. Het menselijk lichaam is een geometrisch balans van de materie die in het luchtledige staat. En de man staat voor het zijn en de vrouw voor het niet zijn, twee tegenovergestelden die alles omvatten wat er is, hetzelfde als wat het heelal is begonnen. Kijk rond op mijn website hoe deze polariteit de gehele wetenschap tot in de details verklaart.