LOADING

Type to search

Ziektes

Ziektes, van kanker tot reuma tot kaalheid tot slechte ogen tot de dood. Is het normaal om ziek te worden? Nee, beslist niet, hoewel er wordt gedaan alsof het normaal is om ziek te worden en uiteindelijk dood te gaan, want dat doet toch iedereen? Wetenschap heeft nauwelijks grip op onze ziektes, hooguit bestrijding door medicijnen en of met het mes. Alsof ze nog nooit van oorzaak en effect hebben gehoord, kanker krijgen mensen zomaar spontaan uit het niets, laat u zich daarom regelmatig controleren, want je moet er vroeg bij zijn! Zodat de doctor de kanker kan wegsnijden en of met allerlei giftige middelen kan bestrijden.
Mobatia-Health-Care-App22Net zoals met de natuurkunde zoeken de doctoren het antwoord van ziektes het in de materie. Kanker wordt ergens veroorzaakt binnenin het DNA van de celkern, die regelt dat de cel zich gaat delen. Om het op te lossen is vooral veel, heel veel onderzoek nodig, stort dus geld, heel veel geld…voor al die arme kindertjes met botkanker. Want er is niks mis met de wetenschap, die doet zijn uiterste best, er is gewoon meer geld nodig voor onderzoek. Al stort u een biljoen, ze zullen het antwoord niet vinden, net zoals de natuurkundigen unificatie niet kunnen vinden. Omdat het antwoord te makkelijk is. Kanker en zo’n beetje al de andere ziektes hebben namelijk een oorzaak, namelijk een blokkade op immaterieel niveau. Wij zijn namelijk niet alleen maar materie, lichaam’s cellen, wij zijn een krachtveld, een immaterieel veld achter de materie. En als er iets niet goed zit in dit veld, dan heb je grote kans dat dit een blokkade veroorzaakt op materieel niveau. Wat dan de hele lijst aan ziektes veroorzaakt. Neem b.v. kanker, dat krijg je echt niet zomaar, zoals borstkanker. De borst ligt buiten het lichaam, je bent er niet mee opgegroeid en als je je dan ook nog niet comfortabel met je borsten voelt, kun je een mentale afkeer van ze krijgen en op de lange duur kan dit materialiseren en de cellen op die plek, worden dan afgesloten van het geheel en gaan dan doen wat cellen normaal doen, groeien.

Er is een oorzaak voor, maar hij ligt op immaterieel niveau en doctors en de wetenschap doen daar nog niet aan. Of neem parkinsons, is ook een blokkade op immaterieel niveau, precies op de plek in de hersens die de beweging sturen. Kan zijn dat zo’n persoon lange tijd zijn lichaam’s beweging heeft benadrukt of zich gelimiteerd voelt, kan in principe alles zijn en verschillend van persoon tot persoon. Maar wat wel gelijk is is dat er een blokkade gecreëerd wordt, waardoor de hersencellen afgesloten worden en afsterven en vervolgens verteld de doctor dat je parkinsons hebt. Bijna iedere ziekte wordt veroorzaakt door zo’n blokkade, zelfs kaalheid of slechte ogen. En ook hart kwalen, doe een mens zeer genoeg, shockeer hem hard genoeg en hij krijgt het aan het hart, rara hoe kan dat? De tijd gaat snel en het leven is heel druk, maar het verschil tussen wel of geen botkanker of reuma of bijziendheid is een heel duidelijke scheidslijn. Het kan in een split seconde gebeuren, maar zodra de persoon zijn ‘evenwicht’ verliest en van binnen geblokkeerd raakt, dan heeft dat lichamelijke gevolgen. Zijn levenslicht wordt minder en hij zit nu vast in dat moment waar hij ‘verloor’ in tijd en ruimte en is geblokkeerd. Lichamelijke gevolgen zijn onvermijdelijk al is het alleen maar vermoeidheid, de blokkades zijn echt. De mens is een immateriële entiteit en daar is waar het gebeurd, niet op het materiële niveau. Dementie, reuma, kaalheid, hartvalen, hersenbloedingen, kanker, epilepsie, wat heb je al niet meer, de oorzaak is allemaal hetzelfde mechanisme: een blokkade op immaterieel niveau. Wat die blokkade veroorzaakt verschilt van persoon tot persoon, niet iedereen krijgt een hartaanval als er iets slechts gebeurd. De één pas ie erg oud is en zich zomaar iets realiseert op een rustig moment, de ander midden op een voetbal veld. Maar het mechanisme is hetzelfde en de oplossing ook. Want om deze ziektes op te lossen moet je de blokkades oplossen. En dat doe je door de mens omhoog te halen, haal hem omhoog en daar waar ie geblokkeerd is blijft ie achter. Vervolgens blijf je hem omhoog halen, je haalt de druk van de blokkade af, meer en meer en hij of zij zal terug komen in dat moment waar ie de blokkade kreeg en nog verder omhooghalen en dat waarin ie vast zat, komt terug in het bewustzijn en de pijn en bewusteloosheid en het verlies lossen op en daarmee ook de ziektes en moeheid en alle trammelant. Het is 3D, de mens is een immateriële entiteit in een 3D fysieke ruimte met verloop van tijd en hij kan daarin vast te komen zitten. Sterker nog bijna alle mensen hebben honderden, zo niet duizenden van deze blokkades en ze gaan er allemaal op den duur dood aan.

Waar ik 100% zeker van ben is dat iedere ziekte een exacte oorzaak heeft en dat er ook een oplossing voor is. En dat de oorzaak op immaterieel niveau ligt en dat de genezing ligt in het oplossen van blokkades. Iemand met een bril kan al op leeftijd van 3 jaar oud iets hebben meegemaakt waardoor het balans tussen hem of haar en de buitenwereld is verstoord en daarmee de druk op de ogen en vervolgens wordt zo’n persoon dan bijziend of verziend. Zo’n persoon moet je terug brengen naar dat moment en hem of haar helpen om die blokkade op te lossen, dit is echt, dit is werkelijk, zo’n persoon zit vast in de ruimte en tijd op het lichaam. Los je zo’n blokkade op, dan is dat ook echt en verdwijnt de bijziendheid of de verziendheid.

Maar wetenschap is nog ver verwijderd van dit, eerst moeten ze leren dat er een immateriële structuur achter het materiële ligt, net zoals een magnetisch veld immaterieel is. En dat wij dus als mensen vast kunnen komen te zitten, dat wij uit lagen bestaan en dat ziektes een gevolg zijn van een oorzaak. Wetenschap denkt nog dat alles materieel is, alsof de aarde plat is en dat de oplossing ook materieel is in de vorm van een pil. Mijn unificatie is juist en als ik het naar buiten krijg en ik de wetenschap kan overtuigen dat het heelal een eenvoudige polariteit is, misschien dan kunnen we de wetenschap ook laten wennen aan het idee dat er een immateriële wereld achter de materiële ligt. Wat overigens volluit te bewijzen valt, net zoals een magnetisch veld echt is. En als dat er door komt, dat dan ook de medische wetenschap eindelijk wakker wordt en doorkrijgt dat veruit al hun ziektes in worden veroorzaakt op immaterieel niveau doordat mensen echt pijn is aangedaan en hierdoor geblokkeerd zijn geraakt. De ziektes zijn een volluit logisch gevolg van deze blokkades en zijn op te lossen door de blokkades omhoog te halen terug in het bewustzijn.
 

  • Wetenschap kan niks genezen, alleen dingen bestrijden omdat zij naar het materiële niveau kijken en niet naar de oorzaken op immaterieel niveau
  • Oplossing is om naar de oorzaken te kijken van ziektes, blokkades die op immaterieel niveau liggen en omhoog gehaald moeten worden zodat ze oplossen en de ziekte verdwijnt

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *