LOADING

Type to search

Economie

Als u dacht dat het normaal is dat mensen en landen een wedstrijdje doen om wie het meeste geld omzet dan heeft u het mis. Alsof we geboren zijn om een wedstrijdje te doen over wie er het rijkst kan worden. En sinds de jaren negentig is dit nu ook echt de trend, waar het eerst alles samen voor een betere wereld was, sloeg het volledig om in tegengestelde richting en is het sindsdien iedereen voor zichzelf en geld is het uiteindelijke doel. Overheden gaven de verantwoordelijkheid weg en privatiseerden alles, iedereen moest opeens een wedstrijdje met elkaar gaan doen, want dat was efficiënter. Het communisme in Rusland verdween en het kapitalisme nam het over.stockmarket022 De hele wereld draait nu om geld. Het enge is dat je nergens een geluid hoort van wat nu het juiste systeem is, is er überhaupt wel een juist systeem? Is de keuze tussen kapitalisme en communisme alles wat er is? Kapitalisme is gewoon het recht van de sterkste, de meest brutale die staat vooraan en graait al het geld terwijl de nobele onderaan staat schoon te maken voor een minimum loon, dat kan toch nooit juist zijn? En communisme lijkt een dictatuur waar de mensen arm zijn en niet eens het land mogen verlaten, terwijl het partij bestuur in weelde leeft. Wat is dan een juist economisch systeem?

Nu je unificatie in de natuurkunde weet, weet je hoe het heelal werkt, het is een polariteit tussen de materie en de hemel. De materie wordt gedwongen om tot een balans te komen. En nu je dit weet, kun je ook eens naar onze maatschappij gaan kijken, want die is gebaseerd op het idee dat er geen waarheid is en als er gaan waarheid is, dan is het recht der sterkste de minimale vorm van bestaan. Het kapitalisme is niks anders dan een indirect effect van hoe de wetenschap de natuur ziet, totale chaos met het recht der sterkste als evolutie middel. Onze maatschappij is een exacte kopie van hoe de wetenschap het universum ziet, als gevaarlijk en zonder structuur of doel en chaotisch met het recht der sterkste als overlevings middel. Wetenschap had geen idee hoe het heelal in elkaar zit, geen enkel benul. Kan wel een God zijn die het in 7 dagen gemaakt heeft, halve mensheid gelooft daar nog in, in een God.

Ik heb laten zien dat het heelal een exacte structuur heeft, alles is gevuld en alles is oorzaak en effect en totale logica. En het doel is een balans en dus zou de economie dit ook als doel moeten hebben. Het doel van de economie is om iedereen van materiële goederen te voorzien, zodat ze gewoon voorzien zijn van die behoefte. Het is niet kapitalistisch of communistisch, het is een universele economie die past op de wetten van het universum. De uiteindelijke ideale economie is eentje waar alles is geautomatiseerd en mensen nog maar 20 uur per week werken, vooral om te kijken of de machines het werk goed doen. Er is geen onderscheid meer tussen de mensen en iedereen verdient ongeveer evenveel. Daarmee is alle criminaliteit verdwenen, omdat de behoefte om te stelen of mensen op te lichten geen grond meer heeft. Je hebt daarmee ook geen politie of rechtbanken of gevangenissen meer nodig. De economie is volledig gericht op het verhogen van het welzijn van de mensen op de meest efficiëntste manier. Een doelgerichte economie. Ik verwijs naar het boek ‘Buitenaardse beschaving’ op pagina ‘Doel van de mensheid‘ voor een gedetailleerde uitleg.

  • Onze economie is helemaal niet efficient en doelgericht, het is een recht der sterkste strijd, gebasseerd op hoe onze wetenschap het heelal ziet
  • Met unificatie laat je zien dat het heelal een harmonisch balans is en wordt politiek gedwongen om ook de samenleving tot een harmonisch balans te maken, met een efficiente doelgerichte economie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *