LOADING

Type to search

Biologie

Unificatie beperkt zich niet alleen tot de natuurkunde, als je begrijpt wat zwaartekracht en magnetisme verklaart, begrijp je het hele universum in één klap, het is namelijk allemaal hetzelfde, één balans. Een polariteit tussen de materie en het veld van de hemel, waardoor de materie gedwongen wordt om tot een balans te komen. De natuur is beslist geen recht van het sterkste met willekeurige DNA mutaties waarvan dan zogenaamd de best passende overleeft. Dit is erg kortzichtig, het is dan ook een stelling van één van de eerste onderzoekers van de evolutie al weer 150 jaar geleden.

nature-hd-background-9233Evolutie begint bij het eerste deeltje dat hetzelfde doel heeft als de mens, een balans vinden omdat het volledig in verschil staat met de hemel. Evolutie van de materie wordt afgedwongen door de polariteit met de hemel, het kan niet anders dan een balans vinden. En als de materie een balans heeft gevonden dan kan het niet anders dan dat het tot ‘leven’ komt, want het was al in leven, alleen nog niet stabiel genoeg. Onder druk van de hemel, kan de materie niet veel meer doen dan heen en weer schieten, totdat je zulke stabiele moleculen krijgt dat de druk met de hemel niet langer domineert. En de materie komt tot ‘leven’ en gaat zelf aan de slag om een hoger balans te verkrijgen. Het is dus geen wonder, er is geen vonk nodig om materie tot leven te brengen, enkel stabiliteit. Vervolgens krijg je de lange evolutie van levende cel tot planten tot dieren tot mensen.

Het is geen toeval, zelfs de soorten niet, op een andere planeet aan andere kant van het heelal met dezelfde omstandigheden zul je ongeveer dezelfde soorten dieren en planten aantreffen. Met uiteindelijk de mens als meest stabiele vorm van het bestaan. Het is een geometrisch oorzaak dat de planten en dieren er zo uitzien als ze er uitzien, van de materie dat in verschil staat met de hemel. Het wordt gedwongen om rond en symmetrisch te zijn en uiteindelijk zo stabiel mogelijk. De ontdekking dat het heelal een polariteit is, dat al het gedrag van de materie kan verklaard worden doordat het in verschil staat met de hemel, gooit dus de gehele evolutie theorie overhoop. De materie blijkt dus gewoon ‘gedragen’ , geleid te worden door de hemel, van atoom tot aan de aap.

  • Natuur is geen survival of fittest evolutie met willekeurige DNA mutaties
  • Evolutie is strak geleid doordat materie in polariteit staat met de hemel
  • Planeet aan andere kant van heelal met dezelfde condities als de aarde, zal langs grote lijnen dezelfde dieren en plantenrijk kennen
  • Leven is geen wonder, materie is al in leven alleen nog niet in balans genoeg

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *