LOADING

Type to search

Science & Spirit

Unificatie tussen de wetenschap en het spirituele, tussen de fysieke wereld en de immateriële. Zover heeft de wetenschap alle materie een naam gegeven en gerangschikt, tot in de kleinste details. Een verklaring voor het gedrag van de materie of het hele universum is nog niet gevonden, de wetenschap geeft echter wel meer zekerheid als gewoonweg in een God te geloven. De wetenschap doet onderzoek en wil bewijzen zien, dingen moeten onomkomen objectief herhaalderlijk dezelfde uitkomst hebben, dan pas worden conclusies getrokken.SPIRIT_SCIENCE De wetenschap heeft echter last van tunnelvisie en kijkt veel te dicht op de materie en ziet daarom niet het groter geheel. Unificatie is stom eenvoudig zoals ik op deze website laat zien, zo eenvoudig dat het verklaart waarom de wetenschap het niet had gezien, je verwacht het gewoon niet. Nu je weet hoe het heelal in elkaar zit, een eenvoudige polariteit tussen de materie en de hemel, is het materiële vraagstuk eigenlijk klaar. Maar wat zit daar dan achter? Als je een wetenschapper of zomaar iemand vertelt over het spirituele dan moet je voorzichtig zijn, want je hebt kans om nog steeds voor gek te worden verklaard. Het paranormale is toch allemaal onzin en oplichterij? De dood is de dood, het leven zit in de hersens en als die ermee ophouden dan wordt het zwart. Dit is nog steeds de officiële stelling, hoewel het spirituële in alle hoeken en gaten van de samenleving naar buiten komt. Ik dacht vroeger ook dat Uri Geller een oplichter was en Nostradamus veel te vaag om waar te zijn. Maar toen ik gewoon zoveel lol had in mijn leven, werd het ook steeds echter en werkelijker. Tot op een gegeven moment ik in het ‘nu’ zat en zelf paranormaal was geworden. Nu begreep ik het, ik had het zelf ervaren, het bleek geen oplichterij. Het is alsof je gedachten zo sterk worden, dat ze de tijd en ruimte en massa overtreffen, je weet dingen gewoon zeker en dat overtreft de gelimiteerde materiële wereld. Dat sterke gevoel dat je dingen gewoon zeker weet, heeft mij ook in staat gesteld om te gaan kijken hoe het heelal nu eigenlijk in elkaar zit, wat er nu gewoon echt is. En daar dus later unificatie in de wetenschap aan afgeleid, nadat ik die ervaring van verlichting heb gehad, dat punt waarin alles oploste.
cosmic-consciousnessHet unificeren van de wetenschap met het spirituele is eigenlijk heel makkelijk als je het heelal eenmaal begrijpt. Want de structuur van het universum is de structuur van de immateriële geest. De structuur van het universum is de materie die in de hemel staat, oftewel het zijn in het veld van het niet zijn. En dit is exact de structuur van de geest, van je eigen bewustzijn. Het zijn omgeven door het niet zijn. Behalve dat er dus geen maat aan zit, geen hoeveelheid, ruimte of tijd, terwijl het universum gigantisch groot is met gigaveel materie en alles. De geest is de essentie, de oorsprong van dit geheel. Je eigen menselijke geest is een deel van dat wat alles uitmaakt, hetzelfde als wat het hele universum heeft geschapen. Het zijn in het niet zijn, de man en de vrouw, dit is wie je bent op immaterieel niveau. Je kan dus als man of als vrouw ‘incarneren’.
Unificatie tussen de wetenschap en het spirituële is dat de structuur van de geest, van de spirit, de gehele werking van het heelal verklaart. Want de structuur van de geest is het zijn in het niet zijn als immateriële entiteit. En deze structuur laat een polariteit zien die de natuurkunde wetten unificeert, want de materie die aan het zijn inhoud geeft, staat in polariteit met de hemel die het niet zijn inhoud geeft. Hiermee is het fysieke verklaard met de wereld die er achter ligt, het spirituele is verklaard met de wetenschap en de wetenschap met het spirituele.

  • Wetenschap en het spirituele zijn te verenigen doordat unificatie in de natuurkunde, de structuur van de immateriële geest is: het zijn binnenin het niet zijn, de materie die in polariteit met de hemel staat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *