LOADING

Type to search

Inspiration

Is de Aarde de domste planeet in het Heelal?

Share

Is de aarde de domste planeet in het heelal? Nu je weet hoe verschrikkelijk eenvoudig het heelal is, weet je ook hoe dom wij zijn. Onze hele samenleving is gebouwd op de zoektocht naar de waarheid, een waarheid die zogenaamd niemand kan vinden. Een waarheid waarvan verondersteld wordt dat ie onvoorstelbaar ingewikkeld moet zijn, want de allerslimste professoren kunnen hem niet vinden. Dus uiteraard moet ie wel héél ingewikkeld zijn, want als ie eenvoudig was hadden ze hem allang ontdekt, toch?

Dus helemaal niet, waarheid is echt stom eenvoudig en feit dat wetenschap de eenvoud overslaat heeft onze samenleving de domste ooit gemaakt. De uiteindelijke waarheid is een balans, precies als tussen man en vrouw, maar de wetenschap zoekt nog steeds anno 2014 naar een waarheid alsof ie aan het uiteinde van een weg moet liggen. Het is uitgesloten dat de waarheid een balans is die ook nog samenkomt in jezelf, het moet iets zijn wat buiten je ligt. Waar ben je anders wetenschapper voor, je zoekt toch náár iets? En iedereen vertrouwd die wetenschappers, die zijn toch echt superslim, begrijp jij die wiskunde dan?

Dit heeft van de aarde de meest extreemste planeet ooit gemaakt, want alles is gigantisch uit de hand gelopen. We zijn wel in staat om straaljagers en jumbojets te bouwen, maar zien niet eens wat zwaartekracht veroorzaakt. We doen allemaal een wedstrijd op de hele planeet, om wie het slimst of sterkst of meest rijk is, allemaal omdat we niet weten dat het uiteindelijke antwoord een balans is. Het kan wel van alles zijn, dus laten we maar een wedstrijdje doen om zeker te zijn dat we het goed doen! En dit is er echt ingebakken, iedereen doet echt een wedstrijd, iedereen tegen iedereen, alle landen tegen alle landen, het is echt waanzin. En niemand ziet dat de bron van al deze ellende de wetenschap is die weigert in te zien dat het heelal een balans is.

En ik ben niet de enigste, als je een objectief beeld wil van de aarde, dan moet je het de buitenaardsen vragen. In doel van de mensheid beschrijven de Aliens hoe de aarde zo’n beetje het meest extreme is wat ze ooit zijn tegengekomen. En Bashar noemt ons ‘meesters van limitatie’. Wij leggen ons gigantische schaarste en tekorten en grenzen op, en gaan dan daar binnen een wedstrijdje zitten te doen. En hij legt uit hoe de aarde de enigste planeet in het heelal is waar je mensen hebt die in een God geloven, een God die niet bestaat en afgescheiden boven hunzelf staat.

U weet nu unificatie, en nu weet u ook hoe onvoorstelbaar dom we zijn geweest om het nooit eerder te zien, en hoe onze hele samenleving gigantisch uit de hand is gelopen. Want het heelal is een balans, maar omdat de wetenschap dat weigert te zien, is onze samenleving ver ver van een balans, zoals bashar zegt: onze samenleving is de steilste ooit. En hij vertelt over het katapult effect, dat hoewel wij zeer extreem ver naar achteren in het donker staan, zodra wij de waarheid komen te zien, we ver het licht in worden geslingerd als een katapult.

  •  Aarde is de meest extreme planeet in het heelal, geen enkel andere is zo ver doorgeschoten in haar eigen tunnel visie, zonder de eenvoudige waarheid te zien aan de oppervlakte
  • Aarde is de meest verdeelde planeet tussen rijk en arm, slim en dom, kleine en grote landen, etc.
  • Geen enkel andere planeet in het heelal kent het geloven in een niet bestaande God