LOADING

Type to search

Psychologie

Misschien het meest ingewikkelde onderwerp, de psychiatrie, de ‘geestelijke ziektes’. Van depressies tot mensen die echt gek zijn geworden en hun dagen slijten in het gekkentehuis. Psychiaters praten eindeloos met patiënten en geven ze pillen om hun gedrag to corrigeren. Soms gaat het zover dat patiënten zelfs shock therapie krijgen, nog steeds gebeurd dat. Weer hetzelfde ziet de wetenschap alles plat en ziet niet de lagen. Wetenschap ziet wat er fout is met mensen en geeft het vervolgens een naam, van psychotisch tot ADHD tot bipolair en behandeling bestaat uit medicijnen. Maar wordt er ooit iemand genezen? Wordt er überhaupt een oorzaak gevonden van de problemen?

Diversity of the MindWeer sluit de wetenschap de oorzaken uit, omdat het te eenvoudig is. De eenvoudige oorzaken liggen niet in verhouding tot de gigantische problemen als effect. En de wetenschapper denkt dat alles materieel is. Iemand die psychotisch of wat dan ook is, dat komt door een chemisch probleem in de hersenen. Pillen zijn nodig om het chemisch balans te herstellen.

Nu je unificatie weet in de natuurkunde, nu je weet hoe het heelal werkt, nu al het gedrag van materie is verklaard, komt het allemaal samen in je eigen bewustzijn. En je eigen bewustzijn, is immaterieel, het is het zijn dat in het niet zijn staat. ‘Psychiater’ betekent dokter van de ‘psyche’, maar de wetenschap ontkent het bestaan van de immateriële psyche. Psychiatrie is dus de wetenschap die het bestaan van de psyche ontkent.

De oplossing is dat wij immateriële entiteiten zijn, die vast kunnen komen te zitten in de tijd en ruimte en materie. En dan kun je nog zoveel praten als je wilt of zoveel geweld gebruiken, je krijgt de persoon er niet meer uit. Praten heeft geen zin, want waarin de persoon vast zit, heeft hem ook bewusteloos gemaakt, hij of zij kan helemaal niet zien waarin ie vast zit. Het is een mechanisme van verschillende lagen, van oorzaak en effect. Want wat gebeurd er als je iemand beschadigd? Als je iemand diep genoeg shockeert, dan zal die persoon niet meer in staat zijn om het met gezond verstand af te wenden en zal bewusteloos raken en dat waarvan ie verliest letterlijk kopiëren om zijn voortbestaan te verzekeren. Vanaf dat moment zit de persoon vast en heeft een stuk van zijn bewustzijn verloren, en ook een stuk levens energie en intelligentie, de geest is geblokkeerd in tijd en ruimte op het lichaam.

De oplossing is om mensen terug omhoog te halen, de druk er af halen zover dat dat wat er vast zit omhoog komt, totdat het bewustzijn weer kan zien wat er toen gebeurd was. Het zal een gevoel zijn of alles terug komt en openbreekt, de levens energie komt terug en de schuld en bewusteloosheid verdwijnen. Dit is echt en het is 100% technisch, het is geometrisch van de immateriële geest die in een fysieke 3D wereld vast komt te zitten op het lichaam en zowel het geestelijk vermogen als het lichamelijk vermogen blokkeert. Maar dit is moeilijk, heel moeilijk omdat de druk van de buitenwereld heel groot is. Je moet eerst een gevoel van zekerheid en veiligheid verkrijgen waarin problemen ûberhaubt toegestaan zijn. Iemand kan heel druk doen of grote pijn hebben, maar de oorzaak kan heel klein zijn en totaal niet in verhouding met de gigantische effecten. Je moet dus een sfeer creëren die totaal onbevooroordeeld is en open staat voor wat dan ook. Je kunt nooit weten wat er precies is gebeurd van te voren, totdat je de persoon omhoog haalt en het moment weer laat beleven en de blokkade oplost. Dan kan blijken dat de oorzaak heel eenvoudig was, heel klein, maar toch met zulke zware gevolgen. Dit is technisch, volledig technisch, geometrie van het zijn in een 3D ruimte dat verstrengelt raakt. En de oplossing en benadering van het probleem is dus ook volledig technisch.

  • Mentale problemen, ziektes worden veroorzaakt door blokkades van de immateriële geest in de fysieke tijd en ruimte op het lichaam, waardoor de persoon vast zit en niet langer volledige toegang heeft tot zijn eigen bewustzijn
  • Oplossing is om de druk eraf te halen en de persoon omhoog te brengen. I.P.V de patiënt de schuld te geven en problemen te onderdrukken, de problemen erkennen en toelaten en omhoog te halen, totdat de blokkade oplost en de persoon zijn bewustzijn terug krijgt

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *