LOADING

Type to search

Paranormaal

telepatia

Vroeger dacht ik ook dat het paranormale onzin was, net zoals nog steeds zoveel mensen die het zelf nooit meegemaakt hebben en het in hun hele verstand niet kunnen verklaren. Al de mediums die met de doden praten of iemand die lepels buigt of de toekomst voorspelt, het zijn allemaal charlatans. Maar door het leven te leven en steeds meer zeker komen te staan, werd ik opeens zelf paranormaal. Er is een punt binnen in jezelf waar er geen tijd of ruimte is, je bent gewoon. En hoe sterker dit wordt, hoe meer je paranormaal wordt. Het overstijgt de materiële wereld van massa, tijd en ruimte. Het is de wereld van het immateriële zijn zelf. Neem bijvoorbeeld een gedachte en houdt die vast, zonder bij gedachten en maak hem sterker, nu kun je die gedachte ergens naar toe sturen, op de aarde of naar iemand die overleden is. Die gedachte kan dan contact maken met die persoon en die persoon kan een gedachte terug sturen. Lukt dit niet, dan komt dat doordat je werkt met energie die wel op zichzelf moet staan en niet mag verwateren met andere gedachten of twijfels. Je kunt deze energie dus sturen, met je wil en dat noemen ze dan paranormaal. Eigenlijk heel eenvoudig en je moet alleen erkennen dat er een immateriële wereld is en de vrijheid en helderheid hebben om die te sturen.

Bewijzen zou eigenlijk vrij makkelijk moeten zijn, er zijn echt miljoenen mensen die paranormaal zijn en het kunnen laten zien, van praten tot de doden ten en met dingen laten bewegen of hun eigen lichaam verlaten. En de bewijzen zijn er ook, stapels, maar de wetenschap en mensen die nog nooit het paranormale hebben meegemaakt sluiten het af. Er is een boek ‘Het Veld’ door ‘Lynne McTaggart’ http://www.amazon.com/The-Field-Quest-Secret-Universe/dp/006143518X dat vol staat met wetenschappelijk bewezen proeven van het paranormale. Misschien dat als unificatie uitkomt en mensen de materiële wereld begrijpen, ze klaar zijn voor de immateriële wereld er achter. U hoeft niet te wachten, als u nieuwsgierig bent kunt u zelf gaan onderzoeken en een medium bezoeken of naar de bibliotheek boeken gaan halen. De boekenkasten staan er vol mee. Er is een hele wereld boven het materiële, het houdt niet op met het fysieke leven zelf, het zijn cirkels binnenin cirkels. De wetenschap zal ooit unificatie zien en met unificatie kom je terug daar waar geen tijd en ruimte of massa is, daar waar alles één is. Daar waar ook je eigen bewustzijn rust en met inzicht en controle worden we dan allemaal ‘paranormaal’ in de toekomst. Gedachten zullen zo helder worden dat woorden overbodig zijn en de gedachten gewoon rechtstreekt naar de ander worden gestuurd die ze meer helder doorkrijgt dan woorden ooit voor elkaar hebben gekregen.

  • Er zijn stapels bewijzen dat het paranormale echt is, dat wij immateriële entiteiten zijn en zonder lichaam kunnen. Een of andere reden is er nog een groot gat tussen wetenschap en paranormale mensen, het paranormale kan bewezen worden, maar wetenschap doet alleen het materiele.
  • Ieder kan voor zichzelf onderzoek doen en bv een gevestigd medium bezoeken en het paranormale meemaken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *