LOADING

Type to search

Aliens

Dankzij internet kan iedereen nu zelf onderzoek doen en erachter komen dat er al lang Aliens contact met ons hebben gemaakt, iets wat wetenschappers blijkbaar niet kunnen. Er zijn bewijzen genoeg, teksten zo slim dat het niet van mensen kan komen. Ik zelf kwam erachter via het boek ‘Buitenaardse Beschaving’, een zeer verbazingwekkende boek met zo’n beetje alle antwoorden. Een twee daags interview met Aliens, notabene hier in Nederland, in 1969 gebeurd. Het geeft inzicht op ons doel als samenleving, opgroeien en stabiel worden, zodat we deel mogen nemen aan het universum. Dit boek staat in het engels op doel van de mensheid.
Kunt het boek orgineel in Nederlands krijgen bij uitgeverij Ankh Hermes. Ja, er zijn dus Aliens en ook vele soorten van allerlei planeten, wij zijn niet alleen. Ze praten zelfs met ons, ze praten zelfs heel veel, zoals Bashar https://vimeo.com/369638292  Wat u ziet is een mens dat Bashar de Alien ‘channeled’. Bashar is veel verder ontwikkeld als ons en de verschillen zijn enorm, hij doet alsof alles heel eenvoudig is, wat soms moeilijk te bevatten is. U mag zelf onderzoek doen en oordelen of het echt is of niet https://www.bashar.org/  Niks is zo indrukwekkend als horen wat Aliens over ons en het leven te vertellen hebben. Een andere is P’taah die gechanneld wordt door een Australische vrouw https://ptaah.com.au/

Sinds ik weet dat er Aliens zijn en alles uitleggen, wordt ik overspoeld met informatie. Alle antwoorden zijn er gewoon al en dankzij deze website nu ook unificatie. Waaraan de Aliens ook heel sterk hinten trouwens, maar ze blijven langs de zijlijn staan, we moeten het wel zelf doen.

  • Er zijn Aliens rondom de aarde en ze hebben allang contact gemaakt en er zijn stapels bewijzen, de Aliens wachten totdat de aarde volwassen is geworden, totdat wij stabiel zijn geworden, dan komen zij naar beneden. Volgens Bashar is dat ergens rond 2030.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *