Flying_Saucer_by_Rendermojo55

Zijn er Aliens? Veel mensen zullen je onmiddellijk voor gek verklaren, vooral serieuze wetenschappers. Toch moeten juist zij weten hoe gigantisch groot het heelal is en als wij hier op aarde zijn, is er toch kans dat er ook elders leven is? Volgens mij zei Steven Hawkins, de nummer één wetenschapper op aarde, dat als er Aliens zouden zijn, ze waarschijnlijk kwaadaardig zullen zijn. Nou, net zo min als hij weet hoe het heelal werkt, zo weet hij ook niks van Aliens. Want als Aliens kwaadaardig zouden zijn, zouden ze zichzelf op hun eigen planeet al hebben vernietigt, voordat ze ooit in staat zouden zijn om zover door de ruimte te reizen. Want om door de ruimte te reizen, heb je zulke hoge techniek en moet je de wetten van de natuurkunde beheersen, dat alleen hoog ontwikkelde stabiele beschavingen daartoe in staat zijn. En zulke beschavingen zijn niet arrogant of kwaadaardig, integendeel.

Net zo min ik iets wist van geesten en leven na de dood, wist ik ook niks van Aliens. Maar ik had wel geleerd hoe ik zeker weten moest, hoe ik moest weten dat ik weet. De ervaring is echt, er komt geen geloof of twijfel aan de pas, onafhankelijk van wat andere mensen beweerden. Zo heb ik zelf de verlichting gezien, hoe het heelal werkt en er unificatie aan afgeleid. Zo heb ik het paranormale ontdekt en zo ben ik ook de Aliens nagegaan. Te beginnen met het boek ‘Buitenaardse Beschaving’, het meest verbazingwekkende boek ooit met zo’n beetje alle antwoorden. Een twee daags interview met Aliens, notabene hier in Nederland, in 1969. Beste boek dat ik ooit heb gelezen, omdat het alle vragen beantwoord, op unificatie na. Het geeft inzicht op ons doel als samenleving, opgroeien en stabiel worden, zodat we deel mogen nemen aan het universum. Dit boek staat in het engels op doel van de mensheid.
Ja, er zijn dus Aliens en ook vele soorten van allerlei planeten, wij zijn niet alleen. Ze praten zelfs met ons, ze praten zelfs heel veel, zoals Bashar http://www.youtube.com/watch?v=VLCoSyVKeC

Sinds ik weet dat er Aliens zijn en alles uitleggen, wordt ik overspoeld met informatie. Alle antwoorden zijn er gewoon al en dankzij deze website nu ook unificatie. Waaraan de Aliens ook heel sterk hinten trouwens, maar ze blijven langs de zijlijn staan, we moeten het wel zelf doen.

  • Er zijn Aliens rondom de aarde en ze hebben allang contact gemaakt en er zijn stapels bewijzen, de Aliens wachten totdat de aarde volwassen is geworden, totdat wij stabiel zijn geworden, dan komen zij naar beneden. Volgens Bashar is dat ergens rond 2030.